Overslaan naar content

Allround medewerker Publiekszaken (20-28 uur)

€ 2.404 - € 3.784 per maandTeam Publiekdienstverlening

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar leuke front-office baan? En zorg jij ervoor dat onze klanten zich welkom voelen als ze bellen, appen of langskomen? Dan zijn we op zoek naar jou!


Wat ga je doen?

Het Klant Contact Centrum (KCC) behandelt vragen en verzoeken van inwoners en bedrijven over allerlei producten en diensten van de gemeente Hengelo. Als medewerker van het KCC ben je het gezicht en de stem van de gemeente Hengelo. Daarnaast reik je identiteitsbewijzen en rijbewijzen uit aan de balie en verwelkom je bezoekers aan de receptie. Daarbij werk je klantgericht, maar je hebt ook oog voor de risico’s in dit proces.


Jij zet de klant op nummer 1. Je komt tot de kern van de vraag. Je verstrekt direct, tijdens het eerste klantcontact, optimale informatie. Het gaat om informatie over de producten en diensten van de gehele overheid, met de nadruk op de gemeentelijke producten. Klantvragen leg je kort, bondig en volledig vast in ons zaaksysteem. Vragen die je niet direct zelfstandig kunt afhandelen leid je verder de organisatie in.


Verder ben je als medewerker KCC een professional in je vakgebied en communiceer je handig en effectief. Feedback geven en ontvangen gaat je goed af. Van nature ben je vriendelijk, enthousiast en positief ingesteld. Zelf verantwoordelijkheid nemen is voor jou vanzelfsprekend. De gemeente Hengelo is volop in ontwikkeling en er gebeurt veel. Een dynamische omgeving dus!


Wie ben jij?

Je studeert nog of bent net afgestudeerd. Je interesse in een baan binnen de overheid om werkervaring op te doen en de gemeentelijke organisatie te leren kennen. Je bent leergierig en laat je leiden door de volgende motieven:

  • Betrouwbaar: Je zorgt ervoor dat je altijd op tijd bent en gemaakte afspraken nakomt. Klanten kunnen erop vertrouwen dat je hun vragen correct en tijdig beantwoordt.
  • Persoonlijk: Je probeert elke interactie met klanten zo persoonlijk mogelijk te maken, bijvoorbeeld door te vragen naar hun vorige ervaringen en hen gericht advies te geven.
  • Duidelijk: Je geeft altijd heldere en begrijpelijke informatie. Bijvoorbeeld, wanneer je een klant door een proces begeleidt, leg je stap voor stap uit wat ze moeten doen en wat ze kunnen verwachten.
  • Respectvol: Je behandelt elke klant met respect, ongeacht de situatie. Dit betekent dat je geduldig blijft, zelfs wanneer een klant gefrustreerd is, en dat je altijd beleefd en vriendelijk bent.


Wat bieden we?

Je krijgt een uitdagende functie in een professionele werkomgeving, waarbinnen collegialiteit en samenwerken de sfeer bepalen. We investeren in jou met opleidingen en trainingen en geven je ruimte om jouw talenten te ontplooien. Vanuit deze functie krijg je een brede blik op het gemeentelijk werkveld en daarmee een unieke kans om je verder te ontwikkelen!


Je krijgt een contract voor bepaalde tijd voor de duur van 2 jaar. Wij zien deze plek namelijk echt als een doorstroomfunctie. Dit betekent dat we het gesprek aangaan over doorstroomkansen naar een andere functie in Hengelo of daarbuiten. Zo is Emircan 3 jaar geleden begonnen in deze functie en nu al weer 2 jaar aan de slag als Klantmanager werk & inkomen!


Aan de functie is formatieschaal 7 verbonden met een maximumsalaris van €3.784 ,- bruto per maand op basis van 36 uur per week. Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. De kans bestaat dat je in de aanloopschaal van de functie wordt geplaatst (schaal 6, maximaal €3.481,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).


Enthousiast geworden?

Solliciteer dan vóór 26 juli! Laat in je motivatie brief weten waarom we juist jou moeten uitnodigen voor een kennismaking.


Meer informatie over deze functie kun je krijgen bij Aquine Zondag, teammanager Publieksdienstverlening, via a.zondag@hengelo.nl of tel: 06-10414810. Voor aanvullende informatie over de procedure kun je terecht bij Karina Meulenbroek, HR-adviseur, via k.meulenbroek@hengelo.nl of tel: 06-18947314.

of